Hogyan trágyázzuk meg a veteményeskert talaját?

zöldséges kerti saláta jpgA talaj trágyázása a zöldségekben két fő lépésből áll, az egyik lépést az ültetés előtt kell elvégezni, majd a másodikat a vegetációs időszak felénél kell elvégezni: zöldségek és növények.

A műtrágyázás eloszlása: A tavaszi vetés ágyás előkészítésekor a teljes kerti teret egyenletesen kell kijuttatni a teljes műtrágyával a talajvizsgálatok ajánlásai szerint. Ne trágyázzuk túl. A kézi szóró lehetővé teszi a finom munka gyakorlását, mint a granulátum kiosztásánál.

Tegye a műtrágyát a talajba kézi ásóval vagy bottal, majd ne felejtse el simítani a felületet, hogy előkészítse az ültetésre, ami szintén praktikuspróbáljon kicsíráztatni néhány magot.

A megtermékenyítésnek ez az első szakasza lehetővé teszi, hogy a legtöbb zöldség gyorsan haladjon át a kezdeti növekedési időszakon. De a tenyészidő közepén a növények sok tápanyagot elhasználtak a talajban, ezért ezeket a tápanyagokat pótolni kell, bátran keressen rá az interneten. találjon szakembert az ásványi műtrágyák gyártásábantaláljon szakembert az ásványi műtrágyák gyártásában.

A második lendület: Míg a növények növekedésük során tápanyagokat használnak fel, egy második műtrágya-löketre lesz szükség, hogy a növényeket a vegetációs időszak hátralévő részében ellássák a nélkülözhetetlen anyagokkal. Használja ugyanazt a teljes műtrágyát ugyanolyan arányban, mint tavasszal, de ezúttal a növények második takarmányozásaként alkalmazza.
Az egyik oldalon készítsen mély árkot, ügyelve arra, hogy ne zavarja a növény gyökereit, és oda hordja ki a műtrágyát, majd fedje be az árkot a kiásott talajjal. Az eső és az öntözés a műtrágyát a talajban keringeti, így elérhetővé válik a növények számára.

A hosszú ciklusú zöldségek, például a paradicsom, a padlizsán és a paprika gyakran másodszori műtrágyát igényelnek. Ne felejtse el jól öntözni a veteményeskertet a műtrágyázás után.

Hogyan csíráztassunk mung babot?

Hogyan lehet lóherét termeszteni?